#PENLOOPT de Antwerp 10 Miles

Op zondag 23 april lopen we met PEN Vlaanderen de Antwerp 10 Miles, Vlaanderens grootste loopfeest. Zak die dag af naar Antwerpen Linkeroever, loop mee met de PEN-delegatie of kom de PEN-atleten aanmoedigen aan de start en langs het parcours!

Vorig jaar deden elf deelnemers mee met de eerste #PENloopt, en dat kan natuurlijk beter: een aantal onder jullie hebben het straffe voornemen al uitgesproken om dit jaar mee te lopen, en dus durven we rekenen op een verdubbeling van dat aantal.

Zin om dit jaar mee te lopen met Alicja Gescinska, Ellen Van Pelt, Patrick De Rynck, Peter Theunynck, Dimitri Bontenakel en Peter Terrin?  Stuur dan voor 30 maart een mail naar natalie@penvlaanderen.be met als onderwerp ‘PEN loopt inschrijving’, stort 32 euro op BE12 0011 6532 8492, en zorg dat de benen gesmeerd zijn tegen 23 april. Wij doen de rest.

Geen atleet, maar wel solidair!

Je bent geen loper, maar wel solidair met PEN Vlaanderen? Kom onze #PENloopt-atleten, een hart onder de riem steken aan de start op Linkeroever vanaf 13u of roep hen naar de meet vanop het parcours.