#PENloopt de Antwerp 10 Miles

Op zondag 24 april lopen we met PEN Vlaanderen de Antwerp 10 Miles, Vlaanderens grootste loopfeest. Zak die dag af naar Antwerpen Linkeroever, loop mee met de PEN-delegatie of kom de PEN-atleten aanmoedigen aan de start en langs het parcours in een uniek #PENloopt T-shirt.

Geen atleet, maar wel solidair!

Je bent geen loper, maar wel solidair met PEN Vlaanderen?
PEN-vrienden en -sympathisanten zijn meer dan welkom.

Kom onze #PENloopt-atleten, Saskia De Coster, Alicja Gescinska, Ellen Van Pelt, Patrick De Rynck en Dimitri Bontenakel, een hart onder de riem steken aan de start op Linkeroever vanaf 13u of roep hen naar de meet vanop het parcours.

Doe dat in unieke #PENloopt-outfit.
Schrijf je in als supporter en ontvang van ons een T-shirt van PEN Vlaanderen (zo lang de voorraad strekt).
Het pakket voor supporters kost 10 euro.
Breng gerust zelf toeters en bellen mee!

Supporters kunnen de bundel ‘Ik ben geen zee’ van PEN-auteur Hosheng Ossi (t.w.v. 20 euro) ontvangen aan de actieprijs van 10 euro bovenop hun inschrijving.

Schrijf je in

Kom je op zondag 24 april ons team aanmoedigen?

Stuur een mail naar natalie@penvlaanderen.be met als onderwerp ‘PEN loopt inschrijving’. Wij zorgen voor de rest.

Deel je enthousiasme voor #PENloopt

Maak je vrienden en familie warm. Deel deze oproep, foto’s van je training of feestelijke foto’s van de Antwerp 10 Miles op jouw sociale media met de hasthag #PENloopt.

#PENloopt, loop volgend jaar mee

Inschrijven als loper kan helaas niet meer. Wil je volgend jaar samen met auteurs onder de vlag van PEN Vlaanderen aan de start van de Antwerp 10 Miles staan? Kom dan bij het #PENloopt-team. Houd onze website, sociale media en nieuwsbrief begin 2023 in de gaten en zet je alvast aan het trainen.

Schreef je je in via PEN Vlaanderen en dan ontving je van ons:

  • een rugnummer (t.w.v. 29 euro),
  • een uniek T-shirt van PEN Vlaanderen,

Het #PENloopt-pakket kost 50 euro.
Wie zich inschreef kon bovendien ook de bundel ‘Ik ben geen zee’ van PEN-auteur Hosheng Ossi (t.w.v. 20 euro) aan een actieprijs van 10 euro bijbestellen. Buitenkans!