PEN in Oostende: Woorden met tromgeroffel

In samenwerking met ’t Leeshuus presenteert PEN Vlaanderen op vrijdag 27 augustus in Oostende ‘Woorden met tromgeroffel’, een literair spektakel met bombarie en verstilling.

Wat?
Samen met ’t Leeshuus presenteert PEN Vlaanderen op 27 augustus vanaf 20u Woorden met tromgeroffel, een literaire avond met maar liefst negen binnen- en buitenlandse auteurs. Zij worden verrassend omkaderd door de brassband en het fanfare-orkest van de Melody Makers.

Wie?
Op het programma: Joke van Leeuwen, Fatena Al Ghorra, Evin Shikaki, Aleksandr Skorobogatov, Rachida Lamrabet, Erik Vlaminck, Sulaiman Addonia, Alicja Gescinska en Anneleen Van Offel. Ook de lege stoel zal er staan, symbool voor een auteur die niet aanwezig kan zijn vanwege censuur, vervolging of gevangenschap.

Waar?
De avond vindt plaats op de Groentemarkt in Oostende, waar ’t Leeshuus iedere vrijdag een podium heeft. Muziek en woord krijgen het voor het zeggen en iedereen kan gratis meegenieten.

Extra
Zin om al eerder naar Oostende af te zakken? Vanaf 15 kun je heerlijk snuisteren op de wekelijkse tweedehands boekenmarkt. En vanaf 18.30u kun je luisteren naar Florian en Valentijn Lievens die een gevarieerd concert brengen met folk, jazz en kleinkunst (tot 19.30u).

Groentemarkt = blauwe stip